Title Image

Blog

Home  /  Μακιγιάζ   /  Makeup blenders! Τα σφουγγαράκια που θα κάνουν την εφαρμογή makeup παιχνίδι!

Makeup blenders! Τα σφουγγαράκια που θα κάνουν την εφαρμογή makeup παιχνίδι!

Απο την απαρχή του χρόνου δεν υπήρξε νομίζω κανένα makeup tool Που να αγαπήθηκε τόσο απόλυτα απο όλες τις γυναίκες που το δοκιμάζουν! Φυσικά σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τα makeup blenders και όλους τους σωστούς και λάθος τρόπους που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε!

Όσες τα βλέπουν πρώτη φορά πιστεύουν ότι είναι εύκολο να τα χρησιμοποιήσεις και η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο απλό που είναι σχεδόν αδύνατον να απλώσεις το makeup σου, να κάνεις το contouring σου ή να βάλεις ρουζ και highlighter με τα sponges και να δείξεις καρναβαλάκι

Τα σφουγγαράκια αυτά όμως κρύβουν απίστευτες δυνατότητες και κάποια μυστικά που αν δεν τα γνωρίζεις το αποτέλεσμα δεν θα είναι άψογο και ΟΛΕΣ θέλουμε το άψογο!

– Το πρώτο που πρέπει να ξέρεις και να μην ξεχνάς ποτέ είναι να βρέχεις το sponge σου πριν απλώσεις οποιοδήποτε προϊόν. Ναι ξέρω… όλα τα σφουγγαράκια και όλα τα brands γράφουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στεγνό και βρεγμένο αλλά πίστεψε με και απλά βάλτο κάτω από την βρύση. Δεν είναι απλά ότι το νερό βοηθά το σφουγγαράκι να μην απορροφήσει πολύ από το προϊόν και θα σου κάνει οικονομία, αλλά για κάποιο λόγο αυτή η υγρασία στο blender βοηθά να απλωθεί το makeup σου εύκολα.

– Βρέξε καλά αλλά στύψε και καλά! Το makeup sponge σου συνήθως (εξαρτάται την μάρκα) είναι κατασκευασμένο απο υλικά τα οποία είναι υδρόφιλα, αυτό τα κάνει να αγαπούν το νερό και να συγκρατούν απίστευτη ποσότητα για το μέγεθος τους. Εάν δεν στύψεις καλά το σφουγγαράκι σου το makeup σου δεν θα απλωθεί σωστά και θα κάνει “νερά”! Σε συμβουλεύουμε να στύψεις 2-3 φορές το σφουγγαράκι σου και μετά να πάρεις ένα κομμάτι καθαρό χαρτί κουζίνας, να το τυλίξεις και να το στύψεις άλλη μια φορά, με αυτό το κόλπο θα πάρεις όλη την περιττή υγρασία και θα είναι έτοιμο να το χρησιμοποιήσεις. Με τον καιρό και τις χρήσεις θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι την τέλεια ποσότητα υγρασίας που ταιριάζει στο σφουγγαράκι σου!

– Χρησιμοποίησε όλες τις πλευρές του. Όποιο brand και αν εμπιστεύεσαι για τα makeup sponges σου αυτό που σίγουρα γνωρίζεις είναι ότι στην αγορά υπάρχουν αμέτρητα σχέδια, χρώματα και σχήματα. Όλα αυτά τα σχήματα εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και σε βοηθούν να επιτύχεις διαφορετικό αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα τα Blenders Που έχουν μυτερή άκρη προορίζονται για να απλώνεις makeup σε μικρές περιοχές ή σε περιοχές που θέλεις μεγαλύτερη πιο στοχευμένη κάλυψη. Ιδανικά το χρησιμοποιούμε για κονσίλερ κάτω απο τα μάτια αλλά και για να βάλουμε highlighter. Τα σφουγγαράκια που έχουν μια επίπεδη edge πλευρά σε βοηθούν να απλώσεις το προιόν πολύ πιο εύκολα και γρήγορα σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό και κατόπιν να κάνεις flawless το αποτέλεσμα.

Τέλος Οι καμπυλωτές πλευρές είναι που κάνουν και όλη την δύσκολη δουλειά! Με ταμποναριστές κινήσεις βοηθούν να απλώσεις άψεγάδιαστα το makeup σου σε όλο το πρόσωπο. Αυτές οι ταμποναριστές κινήσεις και το οβάλ σχήμα, βοηθούν το προϊόν να εισχωρήσει μέσα στην επιδερμίδα και να γίνει ένα χωρίς να αφήσει γραμμές όπως κάνουν συνήθως τα πινέλα!

– Το πιο σημαντικό μυστικό για τα makeup blenders είναι η σωστή καθαριότητα! Το σφουγγαράκι σου θέλει πλύσιμο μετά απο κάθε χρήση! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Εάν βάφεσαι καθημερινά αλλά βαριέσαι να κάνεις αυτή την διαδικασία κάθε μέρα υπάρχει λύση…θα πρέπει να αγοράσεις περισσότερα από ένα sponges!

Η σωστή καθαριότητα για το σφουγγαράκι σου περιλαμβάνει τουλάχιστον 2-3 πλύσεις με σαπούνι ή απορρυπαντικό πιάτων και χλιαρό νερό για να μπορέσουν να διαλυθούν τα κρεμώδη προϊόντα. Εάν θέλεις να γλιτώσεις χρόνο αλλά και νερό, τότε βάλε το Blender σου να μουλιάσει σε ένα μπωλ με χλιαρό νερό και σαπούνι και ξεκίνησε το πλύσιμο μετά από μισή ώρα. Μόλις τελειώσεις άφησε το Blender σου να στεγνώσει τελείως σε μια καθαρή πετσέτα, πριν το αποθηκεύσεις. Ακόμη και αν καθαρίζεις καθημερινά τα σφουγγαράκια του makeup σου θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι χρειάζονται αντικατάσταση κάθε 3-4 μήνες!

Δες παρακάτω τα blenders που αγαπάμε να χρησιμοποιούμε στο sheloves ! Υπάρχει εκεί έξω ένα και για σένα!

Sorry, the comment form is closed at this time.