Title Image

Blog

Home  /  Περιποίηση   /  Το καλύτερο μη τοξικό αποσμητικό που δοκιμάσατε ποτέ, χωρίς parabens και αλουμίνιο

Το καλύτερο μη τοξικό αποσμητικό που δοκιμάσατε ποτέ, χωρίς parabens και αλουμίνιο

Όταν η ζέστη ανεβαίνει, χρειαζόμαστε ένα αποσμητικό που θα μας επιτρέψει να ιδρώσουμε χωρίς να ερεθίσουμε την επιδερμίδα μας.

Για όλες εσάς που έχετε λοιπόν ευαίσθητο δέρμα ή έχετε αποφασίσει να αποφεύγετε τα χημικά συστατικά, το αλουμίνιο, τα parabens και το αλκοόλ στο αποσμητικό σας, θέλουμε να σας συστήσουμε το tea tree and lavender deodorant της εταιρείας απείρανθος!

Αυτό το αποσμητικό έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά όλων όσων το δοκιμάζουν και φυσικά και στην δική μας!

Τα συστατικά του:
Το shea butter καταπραΰνει και θεραπεύει το δέρμα. Το μελισσοκέρι κλειδώνει την υγρασία στην επιδερμίδα. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας και tea tree έχουν ισχυρές αντισηπτικές και αντιμολυσματικές ιδιότητες και το λάδι καρύδας ηρεμεί την επιδερμίδας της μασχάλης καθώς δεν αλλάζει το ph της.

Πιο συγκεκριμένα περίεχει:
Ingredients:  Cera Alba (Beeswax), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Caprylic Triglyceride, Sodium Carbonate, Lavandula Angustifolia, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Tocopherol, Coumarin, Hydroxycitronellal

Κάτι τελευταίο. Το υπέροχο αυτό αποσμητικό είναι unisex και μπορείτε να το χαρίσετε και στον αγαπημένο σας καθώς το άρωμα του είναι φυσικό και προέρχεται από τα αιθέρια έλαια που περιέχει!

Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κοστίζει 5€ 

Sorry, the comment form is closed at this time.