Title Image

Blog

Home  /  Beauty news   /  Μένουμε σπίτι, κάνουμε τις αγορές μας online, μένουμε ασφαλείς

Μένουμε σπίτι, κάνουμε τις αγορές μας online, μένουμε ασφαλείς

Τις τελευταίες μέρες η πραγματικότητα όλων μας έχει αλλάξει. Λέξεις όπως “καραντίνα”, “απολύμανση”, “αντισηψία” και πολλές άλλες έχουν προστεθεί στην καθημερινότητα μας, μαζί με έναν φόβο για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους.

To sheloves όπως σας έχουμε πει, είναι μια καθαρά online επιχείρηση από την αρχή της! Και αυτό έγινε καθώς πιστεύουμε πολύ στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την δυναμική του.

Το sheloves λοιπόν σαν online eshop, θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και θα προσπαθούμε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα μέσα από την επικοινωνία μας, στα κοινωνικά δίκτυα και αλλού, να μοιραζόμαστε μαζί σας συμβουλές ενάντια στην μάχη του κοροναϊού , ιδέες για το πως θα περάσετε δημιουργικά τις ημέρες που έρχονται και fun περιεχόμενο που ξέρουμε, ότι θα σας φτιάξει έστω και λίγο την διάθεση.

Το sheloves θα συνεχίσει να λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό στις υποδείξεις του διεθνούς οργανισμού υγείας. Ήδη οι παραγγελίες σας προετοιμάζονται με την χρήση μάσκας FFP2, γαντιών μιας χρήσης και αντισηπτικών μέσων. Συσκευάζονται μόνο από ένα άτομο*, το οποίο βρίσκεται σε καραντίνα όλες αυτές τις μέρες.

Επειδή κάποιες τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι ο ιός μπορεί να αντέξει σε επιφάνειες όπως το χαρτόνι για κάποιες ημέρες, σας προτείνουμε:

Όταν παραλαμβάνεται οποιαδήποτε παραγγελία, να ανοίγετε το δέμα φορώντας γάντια μια χρήσης και μάσκα και να πετάτε αμέσως την χάρτινη κούτα στην ανακύκλωση.

Επίσης σας συμβουλεύουμε αυτές τις μέρες να συμβάλλετε και εσείς στην προσπάθεια παύσης μετάδοσης του ιού, επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής στις online παραγγελίες σας την κατάθεση σε τράπεζα, το paypal ή την πιστωτική ώστε να μειώσετε τον κίνδυνο μεταφοράς μέσω των χρημάτων και να ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο που θα χρειαστεί να συναναστραφείτε με τον υπάλληλο της εταιρείας courier.

Συνεχίστε να μένετε σπίτι και να κάνετε τις αγορές σας online από τα ηλεκτρονικά καταστήματα που αγαπάτε! Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας υγεία σε όλους!

Ανθή

*(Εγώ είμαι αυτό το άτομο…κουράγιο αδέρφια!)

Sorry, the comment form is closed at this time.