Title Image

Blog

Home  /  Περιποίηση   /  Ζήσε μια εμπειρία spa στο σπίτι σου!

Ζήσε μια εμπειρία spa στο σπίτι σου!

Αυτή την περίοδο όλες έχουμε ανάγκη από έξτρα χαλάρωση με το μικρότερο δυνατό κόστος. Αναζητούμε εύκολους τρόπους να αποβάλουμε από πάνω μας το στρες, τον φόβο και την πίεση της καθημερινότητας και να νιώσουμε ήρεμες στο σπίτι μας.

Εμείς έχουμε καθιερώσει τις τελευταίες εβδομάδες μια απίστευτα εύκολη ιεροτελεστία που έχει μετατρέψει το μπάνιο μας στην απόλυτη εμπειρία spa και θέλουμε να την μοιραστούμε μαζί σας.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε εμείς μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δικά σας αγαπημένα που έχετε στο σπίτι σας.

Αρχικά ανάψτε ένα αρωματικό κεράκι και φροντίστε ο χώρος του μπάνιου να είναι όσο το δυνατόν καθαρός και τακτοποιημένος. Βάλτε μια λίστα με χαλαρωτική μουσική να παίζει και πιάστε τα μαλλιά σας ψηλά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μαλακή κορδέλα που υπάρχει στο Pamper Set της εταιρείας Dirty Works  που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μακριά τα μαλλιά σας από το πρόσωπο σας.

Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό και ρίξτε μέσα δυο τρεις bath bombs, τα αγαπημένα σας άλατα μπάνιου και ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο! Αυτός ο συνδυασμός είναι ότι πρέπει για το κουρασμένο από το στρες σώμα σας!

Απλώστε μια μάσκα για βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπο σας, ιδανικά σας προτείνουμε την Vegan Mud Mask από την εταιρεία Superdrug με πράσινο τσάι και αβοκάντο και στα μάτια σας δυο καταπραϋντικές μάσκες όπως τα Cucumber Pads που θα βρείτε στο Pamper Set.

Ήρθε η ώρα να βυθιστείτε στην μπανιέρα και να ηρεμήσετε για τουλάχιστον 20 λεπτά!

Όταν βγείτε από την μπανιέρα, ξεβγάλετε την μάσκα και ψεκάστε το πρόσωπο και το σώμα σας αμέσως με το αγαπημένο σας mist ! Εμείς αυτό το διάστημα έχουμε παντού μαζί μας το Hyaluronic Acid Spritz, ένα σπρέι με υαλουρονικό που αναπλάθει και ζωντανεύει το κουρασμένο δέρμα!

Τέλος δώστε βάση στην ενυδάτωση του προσώπου και του σώματος σας. Απλώστε μια πλούσια ενυδατική κρέμα  στο πρόσωπο και κάντε μασαζ μέχρι να νιώσετε ότι έχει απορροφηθεί. Μην ξεχάσετε τον λαιμό και το ντεκολτέ σας!

Τέλος ενυδατώστε όλο το σώμα σας με την αγαπημένη σας κρέμα σώματος και τελειώστε την ιεροτελεστία με ένα mist με το ίδιο άρωμα ώστε να κρατήσει για πολλές ώρες πάνω στο δέρμα σας!

Sorry, the comment form is closed at this time.