Title Image

Blog

Home  /  Beauty news   /  Τα κόκκινα χείλη είναι το makeup trend που θα αγαπήσεις αυτό το φθινόπωρο!

Τα κόκκινα χείλη είναι το makeup trend που θα αγαπήσεις αυτό το φθινόπωρο!

Ήρθε επιτέλους αυτή η εποχή του χρόνου που μπορούμε να φοράμε καθημερινά το κόκκινο κραγιόν μας χωρίς να υπάρχει καμία ιδιαίτερη περίσταση!!! Και φέτος θα είμαστε και απόλυτα μέσα στην μόδα!

Εάν παρακολουθήσατε έστω και ελάχιστα την εβδομάδα μόδας, τότε είμαστε σίγουρες ότι είστε ήδη στην αναζήτηση του επόμενου αγαπημένου Κοκκίνου κραγιόν, γιατί τα catwalks πλημμύρισαν από φλογέρα κόκκινα χείλη μέχρι και πορτοκαλοκοκκινα ή νέον κραγιόν που άφηναν μια πιο διασκεδαστική αίσθηση!

Εμείς ξεχωρίσαμε για αρχή δύο affordable κόκκινα κραγιόν της αγαπημένης μας wet n wild και σου τα προτείνουμε παρακάτω

Και τα δύο κραγιόν ανήκουν στην σειρά Liquid Catsuit Matte Lipstick φυσικά είναι ματ το τελείωμα τους και απλώνονται απίστευτα ομοιόμορφα!

Ένας από τους λόγους που αγαπάμε αυτα τα κραγιόν είναι γιατί η σύνθεση τους είναι vegan και είναι σταθερα! Πιστέψτε μας, αυτα τα χρώματα δεν πάνε πουθενά! Και η σταθερότητα είναι κάτι πολύ πολύ σημαντικό για τα κόκκινα κραγιόν!

Η πρώτη απόχρωση ονομάζεται Behind the Bleachers και είναι ένα σκουριασμένο κόκκινο του μούρου και του …ονείρου! Αυτή η απόχρωση είναι ιδανική για πιο classy ή vintage makeup looks! Δοκιμάστε το με μακριές έντονες βλεφαρίδες ή με ένα neutral Smokey eyes makeup

 

 

Η δεύτερη απόχρωση ονομάζεται Missy and Fierce και είναι ένα μοντέρνο blue toned κόκκινο χρώμα που ταιριάζει με πιο edgy makeup looks. Δοκιμάστε το με colorful σκιές ή με ένα έντονο bold eyeliner!

Sorry, the comment form is closed at this time.